Blinc Mascara Emplified Mascara Black - 7,5 ml

Skånsom og unik maskara, som lager volum og ekstra lengde til vippene. Den sitter, som støpt, hele dagen.Vegansk.

  • Blinc Mascara Emplified Mascara Black - 7,5 ml

Blinc Mascara Emplified Mascara Black - 7,5 ml

Blinc Mascara Emplified Mascara Black - 7,5 ml  er en oppdatert versjon av Blinc Original Mascara, som gir ekstra volum og lengde til vippene, men fungerer på samme unik måte! En perfekt mascara for de som har høye krav og ønsker å gi vippene mest mulig volum!

Blinc Mascara er innvoativ maskara, som danner små rør rundt øyenvippene. Til tross for regn, gnikking og tårer så sitter, uten å renne eller flyte ut.

En annen unik funksjon i Blinc er måten man fjerner den på. Du trenger ikke sminkefjerner, men fjerne den med varmt vann og et trykk med fingrene, som løsner de såkalte "rørene", slik at den forsvinner. Du vil også kunne se de små rørene i hånden da de glir av vippene. Etter fjerning er øynene dine er helt rene, og dette uten hverken såpe eller sminkefjerner. Den er vegansk.

  •  Blinc Mascara gir vippene volum, lengde og et naturlig utseende, som varer hele dagen (og om kvelden om ønskelig). Når du vil ha den av vasker du den av, med vann og et lett trykk på vippene. Da vil "tubene" gli av vippene.
  • Du trenger ikke bruke sminkefjerner.

Blinc Mascara (mer kjent som Kiss Me Mascara i USA) har lenge blitt brukt av verdensartister og Hollywoodstjerner som f.eks. Jennifer Lopez og Lucy Liu.

 

Water, Acrylates Copolymer,lStearic Acid, PropyleneiGlycol, PEG-8 Dimethicone,iPolysilicone-11, Beeswax (CeralAlba), Silica, GlyceryliStearate, Copernicia Ceriferal(Carnauba) Wax, Nylon-66,lAminomethyl Propanol, SodiumlPolyacrylate, Tetrasodium Pyrophosphate,iAmmonium Hydroxide, o-Cymen-5-OL,iLaureth-12, Methylisothiazolinone. Mayicontain: Titanium Dioxidei(CI 77891), IronlOxides (CI 77489,lCI 77491, CIi77492, CI 77499).

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
    Blinc
  • Merke: Blinc
  • Varenr.: BC-114
  • 275.00

  • På lager

Relaterte produkter

Emneord: maskara, mascara, naturlig mascara, organisk mascara, økologisk mascara

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-