Black Week pågår nå!

Vil du se hvem som vant gavekortet på 3000 kroner – gå nederst på siden….:)

Følg med hele uken – foruten salg på nesten hele nettbutikken – blir det ekstra gode tilbud på utvalgte produkter og pakker som legges ut hver dag. Husk at det er fri frakt over kr 300,- så du kan handle flere ganger om du ønsker mer.

Alle som  handler i Black Week er med på gavedrysset, som trekkes den 30 november – meld deg på gjennom Quizen under.  Følg med gjennom uken, for du kan også vinne ordren din. Men nå – gå til tilbudene under her.

HANDLE GUIDEN:

HVA ER DU PÅ JAKT ETTER IDAG?

Klikk deg rett til tilbudene under her

Vinn ønskelisten din

VINNEREN AV GAVEKORTET PÅ KR 3000,- BLE:

anna.omalon@….

GRATULERER SÅ MYE – DU BLIR KONTAKTET OG FÅR KODEN TIL GAVEKORTET PÅ EPOSTEN DIN. 

VANT DU IKKE,? IKKE FORTVIL, DET KOMMER MINST 24 SJANSER TIL – MELD DEG  PÅ JULEKALENDEREN HER, OG VI GIR DEG BESKJED NÅR VI ER IGANG! >>

Hva kan du forvente av Black Friday-tilbud hos Karma?

Ja, det blir som vanlig Black Week her på Karma.no. Og som alltid skal vi ha det ekstra moro og ha masse tilbud. Nettbutikken kommer til å bugne over av gode tilbud på hudpleieprodukter, som nattkrem, dagkrem, serum og emulsjon, renseprodukter, skrubb og peeling. Det blir Black Week Friday-tilbud på ansiktsskrubber, renseprodukter, ansiktssprayer og beskyttelseskremer, og du vil finne supertilbud på hårprodukter, kroppspleie, essensielle oljer, nydelige dufter og spa- og velværeprodukter. Hold øynene åpne for tilbud på 100% Pure, Hej Organic, Wooden Spoon, Evolve Organic Beauty, You & Oil og Mario Badescu.

Det som skjer i handelsstanden nå, er at både julehandelen og Black Week skjer tidligere og går over November og at det er ekstra fokus på kampanjene og akkumulert flere tilbud den siste uken i november. Så det lønner seg å følge med hele november og ikke bare på selve Black Week. Alle som melder seg på innen 21. er med i trekningen av gavekortet. Gjennom Black Week gir vi deg ulike tilbud hve dag, og supertilbud på naturlig sminke, kvalitetsprodukter fra merker som 100% Pure, ZAO, Kure BAZAAR, Vita Liberata og mange flere. Vi kan love kjempetilbud på Mario Badescu, som vi selger ut, men om det kommer på selveste Black Friday 2022 eller i løpet av Black Week, gjenstår å se.