Hva er egentlig BLACK FRIDAY?

Black Friday oppsto først i USA og tradisjonelt er det dagen etter Thanksgiving, som er stort i USA. Black Friday markerer dagen hvor julehandelen starter og mange tar seg fri på denne dagen, fordi det er en langhelg der borte. Denne dagen skapte kaos overalt, og det har fortsatt slik. Det er jo både galskap og moro på en gang. Også her i landet.

Grunnen til at det heter BLACK – er rett og slett fordi julehandelen er den tiden av året hvor det selges aller mest. Det er den tiden mange snur salgstallene fra rødt til svart (og man tar igjen tap til fortjeneste) og mange er avhengige av denne perioden for at forretningen skal gå i pluss. Det kjøpes inn mye i forkant av julesalget, og det koster veldig mye, som skal taes igjen i omsetning

Det er en viktig periode for alle som driver næringsvirksomhet, også for oss. Det er også slik at når man nærmer seg nyttår, så er det et par ting, som påvirker alle som driver butikk, både fysiske og nettbutikker.

Varelageret ryddes og telles opp ved nyttår hvert år.

Har man en butikk, så har man en varelagerverdi ved nyttår. Det er derfor alle har varetelling og derfor det også er greit å selge ut en del av varelageret, rydde opp og gjøre klart for neste år. Det at mange handler julegaver og det er konkurranse for å få omsetning er selvsagt viktig, men det å rydde og tømme lager, er også en viktig påvirker til at man har salg før jul. Det er tiden å rydde opp og selge ut det som skal skiftes ut neste år. Man har lagertømming, spesielt på merker man ikke skal videreføre, eller produkter som vil endre emballasje eller skiftes ut, selv om det er like gode produkter som alt annet.

Så vi i Karma.no skal ha masse gode tilbud, på varer vi har kjøpt inn spesielt for julesalget, men også for å rydde opp i varelageret og gjøre klart til et 2024 som skal bli mer spennende enn noen gang. Følg med for det blir mye spennende tilbud fremover.

 

Hva kan du forvente av Black Week -tilbud hos Karma?

Det blir altså som vanlig Black Week her på Karma.no. Og som alltid skal vi ha det ekstra moro og ha masse tilbud. Nettbutikken kommer til å bugne over av gode tilbud på hudpleieprodukter, som nattkrem, dagkrem, serum og emulsjon, renseprodukter, skrubb og peeling.

Det blir Black Week Friday-tilbud på ansiktsskrubber, renseprodukter, ansiktssprayer og beskyttelseskremer, og du vil finne supertilbud på hårprodukter, kroppspleie, essensielle oljer, nydelige dufter og spa- og velværeprodukter.

Hold øynene åpne for tilbud på 100% Pure, Hej Organic, Wooden Spoon, Evolve Organic Beauty, Cally`s, Elm Organic og ikke minst “Last Call” på noen merker som Mario Badescu og restekassen. Vi kommer til å ha noen amzing bundles som garantert vil selges ut.

 

Det blir salg hele perioden, litt og litt – og ikke bare i selve Black Friday. 

Men Black Week det blir på en måte en “Grand Finale”, og da vil vi ha konkurranser, gi mer til de som handler mer og gavedryss. 

Alle som melder seg på på nyhetsbrevet innen 23. november er med i trekningen av gavekortet på kr 2000. (husk en ting, vi er ikke SÅ store, så vinnersjansene er myyye større her enn hos de største nettbutikkene…). Just sayìng…:)

Gjennom Black Week gir vi deg ulike tilbud hver dag, og supertilbud på naturlig sminke fra kvalitetsprodukter fra merker som 100% Pure, ZAO, Kure Bazaar mfl. Vi kan love en annerledes og morsom uke. Meld deg på og vi gir deg beskjed om alt som skjer, dette vil du ikke gå glipp av <3

 

Håper vi sees masse i perioden fremover, vi gleder oss!

Stor klem fra oss i Karma.no