Aimée de Mars Mythique Iris Eau de Parfum - 50 ml

Eksklusiv og ren parfyme for deg som er forførende, sofistikert, feminin og elegant, og liker rene dufter med en friskt, men samtidig søt og beroligende duft.

Aimée de Mars Mythique Iris Eau de Parfum - 50 ml

Aimée de Mars Mythique Iris Eau de Parfum - 50 ml er en eksklusiv og helt ren parfyme med en frisk, men samtidig søt og beroligende duft. En beroligende og balanserende duft. Alle parfymene er utviklet av den kjente  parfymemakeren Valérie Demars. Alle parfymene inneholder kun gode, spesielt utvalgte ingredienser og ingen skadelige stoffer.

Personlighet: Forførende, sofistikert, feminin og elegant

Iris Pallida er en av de fineste ingrediensene som brukes i parfymer. Den blir valgt ut for å gi en duft,  som er myk som fløyel. Denne gyldne sammensetningen er søt og beroligende, med subtile innslag av mandel og vanilje. Benzoin og sandalwood forsterker følelsen av en altomfavnende varme. Iris gir en behagelig ro og avslappende følelse. Dybden i duften kommer fra en tålmodig og omsorgsfull dyrkning. Planten bruker tre år i bakken, før røttene blir tørket i tre år, for å trekke ut en nydelig og dyrbar essens, som tilfører en søt duft av violet

Duften oppleves slik: (vi bruker de engelske ordene på ingredienser).

TOP: Discreet - Bergamot
HEART: Floral - Rose, Ylang
BASE: Very powdery - Almond, Benzoin, Iris, Vanilla

Dette betyr: I hjertet av hver eneste duft ligger en aktiv kjerne av 21 fordelaktige essensielle oljer. Denne aktive kjernen virker på psyken og humøret, da de naturlige stoffene, gir en generell følelse av velvære
Andre ingredienser komplementerer den aktive kjernen i duften, og gir parfymene en unik kraft, den unike duften som blir hengende i luften.. Hver eneste essens gir en unik karakteristikk, en personlighet, en eventyrlig, en romantisk, en spontan…  

Aimé de Mars er Aromaparfumerie®
•    Kun naturlige dufter
•    Naturlig effektive
•    Essensielle oljer blir destillert direkte fra plantene. De representerer deres sjel.
•    En plante tar til seg sollyset for å skape sin egen energi, og bestanddelene og energien i plantene er konsenteret i de essensielle oljene.


Om Aromaparfumerie®
Aimée de Mars har laget en ny visjon og definisjon av et parfymeri, kalt Aromaparfumerie®.

Aromaparfumerie®  kombinerer edelt og tradisjonell parfymeri med kraften fra plantene, og sammen med prinsippene i aromaterapi og olfactotherapi.
Duftene har en kraftfull påvirkning på vår underbevissthet. De kan påvirke humøret, følelsene og oppførselen vår.
Dette inspirerte Valérie Demars til å ta kunsten av parfyme til et nytt nivå, og trekke på den stemningsfulle kraften i dufter og fordelene med essensielle oljer.
Aromaparfumerie® betyr å erstatte de aktive ingrediensene i hjertet av duften, med et minimum av minst 95% naturlig avledede stoffer.
Aimée de Mars er levende, delikate, behagelige og naturlige dufter. Det er ekte og helt naturlige parfymer av høy kvalitet og med de beste og nøye utvalgte ingredienser.

Parfymene er trygge å bruke og inneholder ingen phlalater, fargetilsetninger eller syntetisk musk, som svært mange andre tradisjonelle parfymer gjør. De er laget av sjeldne, unike og verdifulle ingredienser, nøye utvalgt for å gi akkurat den rette følelsen og duften.

Påføres som vanlig parfyme, halsgropen, håndleddene. Parfymen sitter hele dagen, og til dusjen neste dag...:)

ALCOHOL, AQUA, PARFUM, +/-: EVERNIA PRUNASTRI, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, LINALOOL, EUGENOL, FARNESOL, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL CINNAMATE

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 1,063.00
  • 637.75

  • På lager Spar 425.25 kr

Relaterte produkter

Emneord: parfyme, naturlig parfyme, økologisk parfyme, organisk parfyme, økologisk duft, aimee de mars

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-