Aimée de Mars Espiègle Bergamote Eau de Parfum, 50ml

Eksklusiv og ren parfyme for deg som er sporty, naturlig og spontan. Den er frisk, klar og lekende med bergamote på toppen, med dypere dufter av muskat, kløver, musk mfl.

Aimée de Mars Espiègle Bergamote Eau de Parfum, 50ml

Aimée de Mars  Espiègle Bergamote Eau de Parfum, 50ml er eksklusiv og ren parfyme som er frisk, klar og lekende som en fjelltopp badet sollyset. den lekende og harmoniske bergamoten er den ultimate essensielle oljen for lykk og godt humør. Den gjør at vi kan nyte hvert øyeblikk til fulle. Den er varmet med muskat og tonka bønner. Denne skjønne Bergamote parfymen har en helt eksepsjonell duft.

Personlighet: Dynamisk, sporty, naturlig og spontan

TOP: Citrus, Fresh, Green, Crisp, Fizzy - Lemon, Lime, Bergamot, Cardamom
HEART: Floral - Tea, Violet, Rose
BASE: Moss - Clove, Wood, Musk, Oak Moss

Dette betyr: I hjertet av hver eneste duft ligger en aktiv kjerne av 21 fordelaktige essensielle oljer. Denne aktive kjernen virker på psyken og humøret, da de naturlige stoffene, gir en generell følelse av velvære
Andre ingredienser komplementerer den aktive kjernen i duften, og gir parfymene en unik kraft, den unike duften som blir hengende i luften.. Hver eneste essens gir en unik karakteristikk, en personlighet, en eventyrlig, en romantisk, en spontan…  

Aimé de Mars er Aromaparfumerie®
•    Kun naturlige dufter
•    Naturlig effektive
•    Essensielle oljer blir destillert direkte fra plantene. De representerer deres sjel.
•    En plante tar til seg sollyset for å skape sin egen energi, og bestanddelene og energien i plantene er konsenteret i de essensielle oljene.

Om Aromaparfumerie®
Aimée de Mars har laget en ny visjon og definisjon av et parfymeri, kalt Aromaparfumerie®.

Aromaparfumerie®  kombinerer edelt og tradisjonell parfymeri med kraften fra plantene, og sammen med prinsippene i aromaterapi og olfactotherapi.
Duftene har en kraftfull påvirkning på vår underbevissthet. De kan påvirke humøret, følelsene og oppførselen vår.
Dette inspirerte Valérie Demars til å ta kunsten av parfyme til et nytt nivå, og trekke på den stemningsfulle kraften i dufter og fordelene med essensielle oljer.
Aromaparfumerie® betyr å erstatte de aktive ingrediensene i hjertet av duften, med et minimum av minst 95% naturlig avledede stoffer.
Aimée de Mars er levende, delikate, behagelige og naturlige dufter. Det er ekte og helt naturlige parfymer av høy kvalitet og med de beste og nøye utvalgte ingredienser.

Parfymene er trygge å bruke og inneholder ingen phlalater, fargetilsetninger eller syntetisk musk, som svært mange andre tradisjonelle parfymer gjør. De er laget av sjeldne, unike og verdifulle ingredienser, nøye utvalgt for å gi akkurat den rette følelsen og duften.

Påføres som vanlig parfyme, gjerne i halsgropen, håndleddene. Den sitter og sitter, lenge...

ALCOHOL, AQUA, PARFUM, +/-: EVERNIA PRUNASTRI, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, LINALOOL, EUGENOL, FARNESOL, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL CINNAMATE

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 1,063.00
  • 637.75

  • På lager Spar 425.25 kr

Relaterte produkter

Emneord: parfyme, naturlig parfyme, økologisk parfyme, organisk parfyme, økologisk duft, aimee de mars

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-