Aimée de Mars Eau 21 Eau de Parfum - 50ml

Eksklusiv parfyme for deg, som har en naturlig, chic personlighet, som elsker å reise, og som liker lette, freshe dufter.

Aimée de Mars Eau 21 Eau de Parfum - 50ml

Aimée de Mars Eau 21 Eau de Parfum - 50ml er en eksklusiv parfyme for deg som har en naturlig, chic personlighet, som elsker å reise, og som liker lette, freshe dufter.

Valérie sier om denne parfymen: "Barndomsminner om et herlig fortryllende sted har inspirert meg til å skape denne aqua duften, som fanger våren i Saint Genouph. Den reiser gjennom røtter, og samler alle duftene på sin vei, til et fredfult sted som omgir seg med sedertre og eik" Det har en fresh unisex duft med siturs, basilikum, mint blandet med baser fra jasmin og tredufter fra sandeltre, amber osv.

  • Head notes: aromatic, citrus, lemon, basil, mint
  • Heart notes: marine, floral,jasmine, marine notes
  • Base notes: woody, cedar, oakmoss, sandalwood, amber

Parfymenes sammensetning: I hjertet av hver eneste duft ligger en aktiv kjerne av 21 fordelaktige essensielle oljer. Denne aktive kjernen virker på psyken og humøret, da de naturlige stoffene, gir en generell følelse av velvære

Andre ingredienser komplementerer den aktive kjernen i duften, og gir parfymene en unik kraft, den unike duften som blir hengende i luften.. Hver eneste essens gir en unik karakteristikk, en personlighet, en eventyrlig, en romantisk, en spontan…  

Aimé de Mars er Aromaparfumerie®
•    Kun naturlige dufter
•    Naturlig effektive
•    Essensielle oljer blir destillert direkte fra plantene. De representerer deres sjel.
•    En plante tar til seg sollyset for å skape sin egen energi, og bestanddelene og energien i plantene er konsenteret i de essensielle oljene.

Om Aromaparfumerie®
Aimée de Mars har laget en ny visjon og definisjon av et parfymeri, kalt Aromaparfumerie®.

Aromaparfumerie®  kombinerer edelt og tradisjonell parfymeri med kraften fra plantene, og sammen med prinsippene i aromaterapi og olfactotherapi.


Duftene har en kraftfull påvirkning på vår underbevissthet. De kan påvirke humøret, følelsene og oppførselen vår.
Dette inspirerte Valérie Demars til å ta kunsten av parfyme til et nytt nivå, og trekke på den stemningsfulle kraften i dufter og fordelene med essensielle oljer.
Aromaparfumerie® betyr å erstatte de aktive ingrediensene i hjertet av duften, med et minimum av minst 95% naturlig avledede stoffer.
Aimée de Mars er levende, delikate, behagelige og naturlige dufter. Det er ekte og helt naturlige parfymer av høy kvalitet og med de beste og nøye utvalgte ingredienser.

Parfymene er trygge å bruke og inneholder ingen phlalater, fargetilsetninger eller syntetisk musk, som svært mange andre tradisjonelle parfymer gjør. De er laget av sjeldne, unike og verdifulle ingredienser, nøye utvalgt for å gi akkurat den rette følelsen og duften.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 890.00
  • 534.00

  • På lager Spar 356.00 kr

Relaterte produkter

Emneord: parfyme, naturlig parfyme, økologisk parfyme, organisk parfyme, økologisk duft, aimee de mars

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-