Aimée de Mars Bois 21 Eau de Parfum - 50ml

Eksklusiv og naturlig parfyme for deg som har en uavhengig, unik og elegant personlighet. Den er maskulin/unisex

Aimée de Mars Bois 21 Eau de Parfum - 50ml

Aimée de Mars Bois 21 Eau de Parfum - 50ml er en eksklusiv parfyme for begge kjønn, men har kaskje den mest maskuline undertonen av parfymene fra Aimée de Mars. Den har en varm treaktig undertone og mykthet av vanilje. Den blander varme krydder, som pukteres med hint av sitrusfrukter. Cedertre gir en dominans av tretoner, som balanseres ut med tonkabønner. De er tørr og volumiøse og gir denen unisex følelsen, som visker ut linjene mellom det maskuline og feminine.


Head notes: spicy, bergamot, lemon 
Heart notes: discreetly floral, lavender
Base notes: amber, woody, vetiver, tonka bean, benzoin
 
Maskulin / unisex

Parfymenes sammensetning: I hjertet av hver eneste duft ligger en aktiv kjerne av 21 fordelaktige essensielle oljer. Denne aktive kjernen virker på psyken og humøret, da de naturlige stoffene, gir en generell følelse av velvære

Andre ingredienser komplementerer den aktive kjernen i duften, og gir parfymene en unik kraft, den unike duften som blir hengende i luften.. Hver eneste essens gir en unik karakteristikk, en personlighet, en eventyrlig, en romantisk, en spontan…  

Aimé de Mars er Aromaparfumerie®
•    Kun naturlige dufter
•    Naturlig effektive
•    Essensielle oljer blir destillert direkte fra plantene. De representerer deres sjel.
•    En plante tar til seg sollyset for å skape sin egen energi, og bestanddelene og energien i plantene er konsenteret i de essensielle oljene.

Om Aromaparfumerie®
Aimée de Mars har laget en ny visjon og definisjon av et parfymeri, kalt Aromaparfumerie®.

Aromaparfumerie®  kombinerer edelt og tradisjonell parfymeri med kraften fra plantene, og sammen med prinsippene i aromaterapi og olfactotherapi.


Duftene har en kraftfull påvirkning på vår underbevissthet. De kan påvirke humøret, følelsene og oppførselen vår.
Dette inspirerte Valérie Demars til å ta kunsten av parfyme til et nytt nivå, og trekke på den stemningsfulle kraften i dufter og fordelene med essensielle oljer.
Aromaparfumerie® betyr å erstatte de aktive ingrediensene i hjertet av duften, med et minimum av minst 95% naturlig avledede stoffer.
Aimée de Mars er levende, delikate, behagelige og naturlige dufter. Det er ekte og helt naturlige parfymer av høy kvalitet og med de beste og nøye utvalgte ingredienser.

Parfymene er trygge å bruke og inneholder ingen phlalater, fargetilsetninger eller syntetisk musk, som svært mange andre tradisjonelle parfymer gjør. De er laget av sjeldne, unike og verdifulle ingredienser, nøye utvalgt for å gi akkurat den rette følelsen og duften.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 890.00
  • 534.00

  • På lager Spar 356.00 kr

Relaterte produkter

Emneord: parfyme, naturlig parfyme, økologisk parfyme, organisk parfyme, økologisk duft, aimee de mars

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-