Acorelle Baby First Teeth Balm - 30 ml

Lindrende balm for babyens gummer når de første tennene kommer.

  • Acorelle Baby First Teeth Balm - 30 ml

Acorelle Baby First Teeth Balm - 30 ml

Acorelle Baby First Teeth Balm er en lindrende for babyens gommer ved de første tenner. Beriket med termisk kildevann og ekstrakt av legestokkrose og kamille, lindrer denne balmen ubehag i babyens gommer i forbindelse med de første tennene.

En hypoallergenisk og økologisk formel med milde ingredienser. Uten sukker og alkohol.

Sammensetning og egenskaper: Økologisk kamilleekstrakt: Rik på flavonoider, lindrer og beroliger. Økologisk ekstrakt av legestokkrose: lindrer og bekjemper irritasjon i munnen. Stevia: et naturlig søtningsmiddel, gir en søt smak som barnet vil like. Termisk kildevann fra Grande Fontaine-kilden: Lindrer irritasjon i munnen.

99% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse 27% av ingrediensene er fra økologisk landbruk Med 44% kildevann fra Grande Fontaine-kilden.

Økologisk sertifisert av Ecocert.

Acorelles garantier: En hypoallergenisk formel som er testet under dermatologisk kontroll. En 100 % naturlig og behagelig duft. Uten parabener og phenoxyethanol.

Påfør en liten mengde gel på en ren finger og påfør tannkjøttet til spedbarnet med lett massasje, så ofte som nødvendig.

AQUA, GLYCERIN, SORBITOL, CELLULOSE GUM, GLUCONOLACTONE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, ALTHAEA OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT*, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, CALCIUM GLUCONATE.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 89.00

  • Kun 2 igjen på lager

Relaterte produkter

Emneord: baby tannpleie, første tenner, acorelle, tannpleie, baby

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-