100% Pure Bath Sponge - Rosa

Badesvamp som brukes til å massere dusjsåpe og bodyscrubs på huden. Etterlater huden ekstra ren og god.

 

    15
  • 100% Pure Bath Sponge Badesvamp - Rosa

100% Pure Bath Sponge - Rosa

Badesvamp som brukes til å massere dusjsåpe og bodyscrubs på huden. Etterlater huden ekstra ren og god.

Badesvampen er laget av 100% resirkulerbar plast. 

Dette produktet er 100% naturlig og VEGANSK.

100% PURE® ble etablert i 2005 og holder nå til i Silicon Valley i USA. Karma.no er offisiell norsk forhandler av 100% PURE®. 100% PURE® er et naturlig skjønnhetsmerke, som tilbyr sunne hudpleieprodukter og fruktpigmentert makeup, i tillegg til hår-, kropp- og velværeprodukter. 100% PURE® er fullstendig fritt for skadelige ingredienser. 100% PURE® er sunne og næringsrike skjønnhetsprodukter, som kun inneholder naturlige ingredienser, av høyeste kvalitet. 

Produktene er 100% frie for kunstige farger, kunstige dufter, syntetiske- og kjemiske konserveringsmidler og andre skadelige stoffer. 100% PURE® er skjønnhetsprodukter- like rene, som de er virkningsfulle. 

Alle produktene fra 100% PURE® er helt naturlige, og en stor andel av produktene til 100% Pure er veganske. De som ikke er veganske i dag, er i hovedsak de, som inneholder naturlig bivoks og honning. 100% PURE® støtter og samarbeider med en rekke dyrevernsorganisasjoner, og tester selvsagt ikke på dyr. De har fått utmerkelse fra PETA for sin holdning og arbeid for dyr og dyrevern. 100% PURE® - the purest there is – 100% PURE® er sunt for deg.

Brukes til å massere dusjsåpe og skrubb på huden. Lager et godt skum og gir velvære, øker sirkulasjonen i huden og etterlater den ren og forfrisket.

100% resikulerbar plast

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 59.00
  • 50.25

  • Kun 2 igjen på lager Spar 8.75 kr

Relaterte produkter

Emneord: massasjehanske, massasje, sponge, 100 pure

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-